Hardwarium: počítač v USB, nové monitory Samsung

Hardwarium: počítač v USB, nové monitory Samsung
Huawei Ascend D2 - na oficiální fotografii Druhým z mobilů je pětipalcový Huawei Ascend D2 s 13 megapixelovým fotoaparátem a čtyřjádrovým procesorem.
Huawei W1 - na oficiální fotografii Třetím z mobilů je čtyřpalcový Huawei W1 určený pro běh s operačním systémem Windows Phone 8.
XPERIA ZL - s kódovým názvem Odin Dva nové modely telefonů by za pár dní měla oficiálně představit společnost Sony. Prvním modelem je Xperia ZL označovaná kódovým jménem Odin. Mimo neoficiální snímek technické parametry k mobilu chybí.
Sony Xperia Z - s kódovým názvem Yuga C6603 Druhý model Sony Xperia Z, známý pod kódovým jménem Yuga bude disponovat pěti palcovým displejem s rozlišením 1 920 x 1 080 obrazových bodů,  12 megapixelovým fotoaparátem, čtyřjádrovým procesorem Spandragon S4, grafickou Adreno 320 a velikostí paměti RAM 2 GB. Z rozhraní bude mobil vybaven microHDMI, LTE, NFC, Wi-Fi a Bluetooth.
Foto: GSMARENA.COM
3. 1. 2013 21:02

Hardwarium - Každý týden přináší Datarama výběr krátkých zpráv ze světa hardwaru. Uniklé fotografie prototypů, vylepšováky, specifikace a tipy na hračky pro dospělé i děti.

 

Právě se děje

Další zprávy