Dvanáct zařízení, které si v roce 2012 zaslouží vaši pozornost

Dvanáct zařízení, které si v roce 2012 zaslouží vaši pozornost
Sony PS Vita Ačkoliv se PS Vita, úžasná přenosná konzole s výkonem PlayStation 3, začne v Japonsku prodávat již tento měsíc, prakticky nám bude přístupná až s datem evropského vydání. To je plánováno na 22. února 2012. Mimo vysokého výkonu a snad všech známých prvků ovládání přinese PS Vita značné množství nadprůměrných her. Spolupráce se stávající konzolí PlayStation 3 a zobrazování jejího obsahu je samozřejmostí. Doufejme, že stejně tak tomu bude i s konzolí PlayStation 4.
Sony Personal 3D Viewer Pokusů o kvalitní zobrazovač v podobě brýlí či helmy bychom napočítali bezpočet. Úspěchem v podobě masové výroby a popularity se však nemůže pochlubit ani jeden. Nyní má šanci společnost SONY se svým Personal 3D Viewerem. Uživateli by zařízení mělo přinést kvalitní 3D obraz s úchvatným zvukem. Nakolik se toto podaří, ukáže příští rok. Věřme, že ano a že kvalitní osobní zobrazovače si k nám cestu najdou.
Nintendo Wii U Konzoli s výkonem na úrovni PlayStation 3 a Xboxu 360 letos představila společnost Nintendo. Nejprve ukázala bezdrátový ovladač, který v sobě kombinuje ovládání z předchozích modelů Nintenda. Pohybový z Wii a dotykový z NDS. Poté samotnou konzoli. Protože se u konkurence mluví o konzolích čtvrté generace, nebude výkon a technické zpracování her to pravé, čím by mělo Wii U hráče oslnit. Tak jak je u Nintenda zvykem, důraz bude kladen na herní zážitek samotných her. U předchozích zařízení se toto dařilo.
Microsoft Kinect pro Windows Nutno uznat, že se pohybový ovladač Kinect pro Xbox 360 společnosti Microsoft po technické stránce povedl. Jediné, co mu lze vytknout, je malé množství s ním spolupracujících her. Toto by se  mělo změnit s dostupností modelu pro Windows. Kinect pro Windows by se měl na trhu objevit někdy během roku 2012 s několika hardwarovými vylepšeními. Na to, jaká to budou a jaké nové hry a programy nás čekají, si počkejme.
Foto: LYTRO.COM
Aktuálně.cz Aktuálně.cz
1. 12. 2011 18:00

Co za převratné novinky představí technologické firmy v roce 2012? Projděte si dvanáct nejočekávanějších v naší galerii.

 

Právě se děje

Další zprávy