Nový díl komiksu Joy of Tech: Nový tatínek pro SIRI

Nový díl komiksu Joy of Tech: Nový tatínek pro SIRI
Opravdu strašidelné kostýmy na Halloween ---- Psaní SMS za jízdy ---- Molekula transmastné kyseliny ---- Geneticky upravená kukuřice ---- Čínské mikročipy. Zadní vrátka ----- Globální oteplování ---- Lidé, kteří popírají globální oteplování. Nejchladnější zima v historii! Globální oteplování je epický fail! ---- Sedavý způsob života ---- Cestovatel v čase, který se vrátil, aby zabil všechny kočky podobné Hitlerovi
Podívej se! Vystřelím si z těch Microsofťáků! ---- (Fronta na Windows 8) ---- (Fronta na sebezneužití) ---- Ha ha! Já snad umřu! ---- Počkej chvilku, tady to říká, že Windows 8 mají laptopy s dotykovým displejem. ---- Chtěl bych mít dotykovou obrazovku na mém Mac laptopu. ---- (za chvíli...) ---- (Fronta na kliniku na léčbu deprese)
Tady je, nový iPad mini! ---- Hezká věcička, ale moc drahá! ---- Příliš drahá! Nemyslím si, že bychom si měli dělat starosti! ---- Na druhou stranu, vždycky je dobré být připravený.
Jak vás vidí Facebook... (na prodej) ---- Jak vás vidí Google... ---- Jak vás vidí Twitter... ---- Jak vás vidí Apple... ---- Jak vás vidí Microsoft... ---- Jak vás vidí RIM
Foto: Aktuálně.cz
Datarama
31. 10. 2012 10:06

Joy of Tech - pravidelný přínos technologického humoru od dua Nitrozac & Snaggy. Datarama vám exkluzivně přináší komiks, který podle sloganu autorů "hází šlehačkový dort do obličeje technologie".

 

Právě se děje

Další zprávy