ZTE chystá obří telefon s Full HD displejem

tl
21. 12. 2012 8:41
ZTE na CES 2013 představí svou novou vlajkovou loď s Full HD displejem
Foto: techsnaper.com

Na lednovém veletrhu spotřební elektroniky CES 2013 bychom se měli dočkat představení mnoha zajímavých zařízení, která nám ukážou, jakým směrem se bude příští rok elektronika vyvíjet. Jedním z takových zařízení bude smartphone Grand S od ZTE, jehož existence už byla čínským výrobcem potvrzena na webu veletrhu.

Tento nový telefon s pětipalcovým displejem by se měl údajně stát novou vlajkovou lodí společnosti. Jelikož se bude Grand S snažit konkurovat těm nejvybavenějším telefonům, nebude v jeho výbavě chybět displej s Full HD rozlišením, který bude pro high-endové smartphony vyrobené v příštím roce samozřejmostí.

V kategorií obřích telefonů, které zatím vládne Samsung Galaxy Note II, má podle slov ZTE model Grand S vynikat především tím, že bude velmi tenký a jeho tělo by mělo být vytvořeno z keramiky.

Ve výbavě telefonu Grand S bychom měli nalézt čtyřjádrový procesor Snapdragon S4 od Qualcommu, 2GB operační paměti či 13Mpx fotoaparát.

Veletrh CES proběhne od 8. do 11. ledna v Las Vegas. Kromě telefonu Grand S by se na této akci měly objevit i další nové modely předních světových výrobců. Nejvíce očekávaným telefonem je pravděpodobně Samsung Galaxy S IV, kterého se ale pravděpodobně dočkáme až o několik měsíců později.

 

 

 

Právě se děje

Další zprávy