Samsung pracuje na nejvýkonnějším Dual SIM telefonu

tl
14. 12. 2012 17:10
Příští rok se můžeme těšit na nový Dual SIM telefon od Samsungu
Foto: SAMSUNG.COM

Jihokorejský Samsung v prvním čtvrtletí příštího roku nepředstaví jenom očekávaný smartphone Galaxy S IV, ale také další nové modely. Specifikace dvou z nich se před několika dny objevily na internetu.

Prvním telefonem je smartphone Galaxy S II Plus, který bude pokračovatelem dnes již staršího, ale stále oblíbeného modelu Galaxy S II. Displej telefonu bude mít úhlopříčku 4,3 palce a rozlišení 800x480 pixelů. Dále Galaxy S II Plus dostane dvoujádrový procesor s taktem 1GHz a 8Mpx fotoaparát. Design telefonu bude samozřejmě stejný jako u původního Galaxy S II.

Nejlepší Dual SIM?

Druhým smartphonem, jehož specifikace unikly na internet, je Galaxy Grand Duos, který by měl být jedním z nejvybavenějších telefonů s podporou dvou SIM karet. V jeho srdci nalezneme dvoujádrový procesor taktovaný na 1,2GHz a 1GB operační paměti. Jakou bude mít telefon kapacitu vnitřního úložiště zatím známé není, paměť bude ale rozšiřitelná pomocí microSD karet.

Displej modelu Grand Duos bude mít stejné rozlišení jako jeho kolega Galaxy S II Plus, úhlopříčka obrazovky se ale vytáhne na 4,5 palce. Design telefonu bude navazovat na úspěšný model Galaxy S III.

Oba telefony poběží na operačním systému Android ve verzi 4.1 Jelly Bean. Jejich oficiální představení by mělo proběhnou na veletrhu MWC v Barceloně.

 

Právě se děje

Další zprávy